Izdelki za rdeča ramnata vrečka (4)

Roveg-Agrobacterium-Radiobacter

Roveg-Agrobacterium-Radiobacter

ROVEG-Agrobacterium radiobacter Roveg je gram-negativna bakterija v tleh, bogatih z organskimi snovmi (rizosfera). A. radiobacter je fakultativni aerobni heterotrof. Ta organizem uporablja mrtvo rastlinsko snov v rizosferi v korenskem sistemu, kar mu pomaga pri uporabi ogljika in energetskih virov, potrebnih za rastline. A. vsebuje plazmid, ki vsebuje kodo, potrebno za sintezo radiobakterijskega agrosina. Agrocin zmanjšuje proliferacijo in bolezni z motenjem sinteze T-RNA, kar je pomembno za A. tumefaciens, da ohrani celično vitalnost. Roveg zelenjava in sadje so gram-negativne in učinkovite bakterije, ki se uporabljajo pri korenskih boleznih. Roveg zelenjava in sadje so gram-negativne in učinkovite bakterije, ki se uporabljajo pri korenskih boleznih. #mikrob #baktericid #agrobakterij #radiobacter #pesticid #kmetijstvo #pridelki #zaščita #roveg #pesticida #pesticíd #pestitsid #пестицид #Pestizid #pesticidas #zaščita rastlin #načrt zaščite #حماية النبات #Защита растений
ESSERA B - Gnojilo z Borom

ESSERA B - Gnojilo z Borom

Ethanolamin kelatiran in v vodi lahko topen, hitro dostopen bor (B) za rastline. Povečuje zadrževanje plodov in pomaga pri zorenju. Odpravlja težave z majhnimi plodovi in deformacijami. Povečuje odpornost rastline na okoljske pogoje.
Rdeči Paprikini Kosmiči - Urfa Isot

Rdeči Paprikini Kosmiči - Urfa Isot

Rdeči, vijolični in črni domači izdelki so pakirani avtomatsko brez človeškega stika.
KARACA - TEKOVINE MORSKE ALGE

KARACA - TEKOVINE MORSKE ALGE

Zagotovljena vsebina (%W/W) Organične snovi 15 Algininska kislina 0,5 V vodi topen kalijev oksid (K2O)3 pH 8-10 Lastnosti izdelka Karaca je izdelek v prahu, pridobljen iz morskih alg, ki vsebuje posebne encime, organske in naravne sestavine. Vsebuje naravne rastlinske encime, kot so giberelini, algininska kislina in citokinini. Algininske kisline, dodane zemljišču, poleg povečanja učinkovitosti absorpcije hranilnih elementov, prispevajo tudi k preoblikovanju hranilnih elementov, ki jih rastlina absorbira, v plodove in zrna.